Lægerne Jugendhuset · Charlotte Bøving · Lundvej 39 · 6800 Varde · Tlf. 75 22 05 33 · Fax 75 22 10 45 . www.jugendhuset.dk Læge Charlotte Bøving: charlotte@jugendhuset.dk  

Sundhedsskolen

Jugendhusets Sundhedsskole

Bemærk KUN for virksomheder…!

Fysisk og mentalt sundhedstjek i Varde
Sundhed er mange ting. Det handler ikke bare om at være tynd, men om en all round lidt sundere livsstil, hvis du vil have et godt helbred, øget energi og et liv i balance.
 
Klar besked om sund livsstil – én gang for alle!
Få gjort op med de mange slanke- og sundhedsråd én gang for alle. Du får lægefaglig viden omkring kost, rygning, alkohol, motion og søvn – kombineret med mentale værktøjer ift. mål, målsætning, motivation og mindset. Og du bliver i stand til at træffe mere bevidste valg. Resten af livet!
Det handler ikke kun om at tabe sig
Sundhedsskolen er for mennesker i alle vægtklasser og med alle forskellige udfordringer. Det handler ikke kun om at tabe sig, men om optimering af alle livsstilsfaktorer samt om viljestyrke, mindset og målsætning. Vi kombinerer den fysiske og mentale del, og kommer hele vejen rundt omkring de elementer, der skaber et liv i balance. Hvordan kommer du i gang, og hvordan skaber du varige ændringer? Det giver vi dig svarene på gennem tre aftener med indlæg, tips og sparring, tilpasset dine individuelle behov. Vi arbejder med små hold i hyggelige omgivelser i Jugendhuset i Varde.
Vi arbejder med all-round sund livsstil ift. kost, rygning, alkohol, motion og søvn med den nyeste videnskabeligt dokumenterede viden på området i kombination med viden omkring menneskelige mekanismer (tilbagefald, blokeringer), motivation, målsætning, positivt mindset etc. Desuden fuldt lægetjek (blodtryk, blodsukker, kolesterol) og vejninger på TANITA vægt, der viser en masse informationer omkring fordeling af fedt, muskler, knoglemasse, fedt omkring de indre organer, BMI. Derudover får du målt dit hvilestofskifte og din kropsalder. Hvilestofskiftet er omdrejningspunktet for at “lære at regne den ud”. Dvs. du får et mål for, hvad netop din krop brænder af af kilokalorier på 24 timer – og dermed får du et sikkert værktøj til at kunne udregne dit kaloriebehov. Et vigtigt redskab og motivationsværktøj for alle.
Du skal finde din egen vej – vi leverer viden
Vi serverer ingen kost og motionsplaner, men leverer den nødvendige viden, der gør dig i stand til at træffe de rigtige valg mod en sundere livsstil. Processen bliver dermed drevet af den enkelte selv. Det skaber commitment og større chance for succes, ved at handle ud fra et mere oplyst grundlag.

Pris: 3995 kr per deltager

Sted: på virksomheden eller i vore lokaler
Jugendhuset, Lundvej 39, 6800 Varde
Lukkede virksomhedshold efter ønske
Jugendhusets Sundhedsskole arrangeres KUN som lukkede hold for virksomheder, som tre aftener, en hel dag eller efter ønske.

Med venlig hilsen

Charlotte Bøving

Kontakt : charlotte@jugendhuset.dk eller på +45 21425414