Lægerne Jugendhuset · Charlotte Bøving · Lundvej 39 · 6800 Varde · Tlf. 75 22 05 33 · Fax 75 22 10 45 . www.jugendhuset.dk Læge Charlotte Bøving: charlotte@jugendhuset.dk  

01. marts 2019

Jugendhusets Sundhedsskole

Fysisk og mentalt sundhedstjek i Varde

Sundhed er mange ting. Det handler ikke bare om at være tynd.
Det handler om en all round sund livsstil, hvis du vil have et godt helbred, øget energi og et liv i balance.

Klar besked om sund livsstil – én gang for alle!
Få gjort op med de mange slanke- og sundhedsråd én gang for alle. Du får lægefaglig viden omkring kost, rygning, alkohol og motion kombineret med mentale værktøjer ift. mål, motivation og mindset. Og du bliver i stand til at træffe mere bevidste valg. Resten af livet!

Det handler ikke kun om at tabe sig
Sundhedsskolen er for mennesker i alle vægtklasser og med forskellige udfordringer. Det handler ikke kun om at tabe sig, men om optimering af alle livsstilsfaktorer samt om viljestyrke, mindset og målsætning. Vi kombinerer det bedste fra to verdener, den fysiske og mentale, og kommer hele vejen rundt omkring de elementer, der skaber et liv i balance. Men hvordan kommer du i gang, og hvordan skaber du varige ændringer? Det giver vi dig svarene på gennem tre aftener med indlæg, tips og sparring, tilpasset dine individuelle behov. Vi arbejder med små hold i hyggelige omgivelser i Jugendhuset i Varde.

2 verdener mødes – lægen og konsulenten
Vi arbejder med all-round sund livsstil ift. kost, rygning, alkohol, motion i kombination med viden omkring menneskelige mekanismer (tilbagefald, blokeringer), motivation, målsætning, positivt mindset etc. Desuden fuldt lægetjek (blodtryk, blodsukker, kolesterol) og vejninger på TANITA vægt, der viser en masse informationer omkring fordeling af fedt, muskler, knogler, fedt omkring de indre organer, hvilestofskifte, kropsalder samt anbefalede værdier. Det giver et fantastisk godt udgangspunkt for at arbejde målrettet mod den ønskede ændring. Du skal finde din egen vej – vi leverer viden
Vi serverer ingen kost og motionsplaner, men giver den nødvendige viden, der gør dem i stand til at træffe de rigtige valg mod en sundere livsstil. Det betyder også, at der på vores sundhedskole er folk i alle vægtklasser og med meget forskellige udfordringer, alt lige fra at tabe 50 kg. til de sidste 3-5 kg. Desuden er der folk, der ikke har vægt som udfordring, som vil opbygge muskelmasse, have mere balance i livet eller en mere positiv indstilling. Det bliver derfor mere de menneskelige mekanismer, der bliver i fokus og processen bliver drevet af den enkelte selv. Det skaber commitment og større chance for succes ved at handle ud fra et mere oplyst grundlag.

Næste hold

KUN for virksomheder…!

3 aftener med indlæg, lægetjek, vejninger, tips og sparring, kl. 18-21

Pris
Tre aftener inkl. vand, frugt, grønt 3995 kr.

Sted
Jugendhuset, Lundvej 39, 6800 Varde

Lukkede virksomhedshold efter ønske
Jugendhusets Sundhedsskole arrangeres også som lukkede hold for virksomheder, som tre aftener, en hel dag eller efter ønske.

 

Arkiv: Nyheder